Chelsea wil toptalent Barça wegplukken

Chelsea wil toptalent Barça wegplukken
Foto: © SC

Chelsea wil zich maar wat graag versterken met Josimar, zestienjarig toptalent van FC Barcelona. The Blues zouden de jongeling maar liefst tien keer meer willen betalen dan wat hij op dit moment verdient in Spanje.

Volgens Marca wil Chelsea de familie van Josimar overtuigen door hen heel wat extra’s aan te bieden in Engeland. Het jonge talent zelf zou een overstap naar Engeland zien zitten en denkt er serieus over na om Barça te verlaten.

Chelsea is echter niet de enige gegadigde. Zo zouden ook Arsenal, Manchester City en Tottenham hengelen naar de diensten van Josimar. De vleugelaanvaller is één van de grootste talenten in La Masia, het opleidingscentrum van Barcelona.

Ondervoorzitter Josep Maria Bartomeu van Barcelona reageert teneergeslagen. “Wat we ook doen, we kunnen niet wedijveren met zulke bedragen.” In Spanje is namelijk een maximumbedrag van kracht, wat betreft de lonen van talenten in de opleidingscentra. “We proberen Josimar en zijn familie te overtuigen dat een langer verblijf bij Barcelona de best mogelijke optie is”, besluit Bartomeu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties