Inter ontkent Barça-interesse in doelman

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Inter ontkent Barça-interesse in doelman
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de laatste geruchten zou Barcelona bereid zijn om erg ver te gaan voor Inter-doelman Samir Handanovic. Barça zou dertig miljoen euro veil hebben voor keeper. Inter- voorzitter Moratti spreekt echter tegen dat er al gesproken is over een transfer.

“Ik weet van niets”, vertelt Moratti aan La Gazetta dello Sport. “We hebben het over één van de steunpilaren van ons team. We willen hem daarom ook graag in Milaan houden.”

Toch zou Barça achter de schermen werk maken van de Sloveense doelman. Om Inter te overtuigen zouden de Catalanen Alexis Sanchez willen betrekken in de deal. “Hij is een uitstekende speler, maar moeilijk haalbaar. Maar er zijn ook andere jongens die het verschil kunnen maken”, aldus Moratti.

Internazionale op zijn beurt onderhandelt achter de schermen met mogelijke investeerders. “Er is inderdaad interesse van andere groepen, dat klopt. Ik ga echter niets voorspellen. We moeten eerst een overeenkomst bereiken die voor alle partijen positief is”, besluit de Inter-president.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties