Sonck: "Toekomst brengt waarschijnlijk veel vakantie"

Sonck: "Toekomst brengt waarschijnlijk veel vakantie"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Wesley Sonck kreeg geen nieuw contract bij Waasland-Beveren. De veelvuldig international moet dus op zoek naar een andere ploeg. Sonck voelt zich wel nog fit genoeg om matchen te spelen op het hoogste niveau.

“Ik ben ontgoocheld, want dit is mij nog nooit voorgevallen. Ik ben 34 en in de zomer word ik 35, maar ik ben nog fit genoeg om te kunnen spelen. Op mijn leeftijd had ik het kunnen plaatsen als ik volgend seizoen niet alle wedstrijden had mogen spelen, maar ik weet zeker en vast dat ik hier nog een plaats in het team had gehad”, aldus Sonck tegen TV Oost.

“Ik moet me er bij neerleggen dat mensen hebben beslist dat ik niet kan blijven. Het is een ontgoocheling, maar we moeten verder – dat is een realiteit. De toekomst brengt waarschijnlijk veel vakantie, maar daar zie ik eigenlijk een beetje tegenop.”

Ook over de prestaties van Waasland-Beveren dit seizoen wou Sonck nog iets vertellen. “Toen ik hier aankwam hadden we zeven punten. Als we ons als ploeg dan drie speeldagen voor het einde kunnen redden, dan moeten alle mensen die hier komen en ook de bestuursleden, de spelers en de staf eens nadenken hoe goed we wel niet hebben gepresteerd vanuit die situatie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties