Snelders hangt voetbalschoenen aan de haak

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Snelders hangt voetbalschoenen aan de haak
Foto: © SC

De voetbalcarrière van Snelders zit erop. De ex-speler van Germinal Beerschot, Lierse, Brussels, Cercle en Waasland-Beveren sloot dit weekend zijn carrière af bij derdeklasser Cappellen. Bij de ploeg van Jan Ceulemans beleefde Snelders een mooie afscheidswedstrijd.

Het werd namelijk 6-0 tegen Ronse. Snelders scoorde ook nog eens het eerste doelpunt. "Dit is een droomafscheid", aldus de 30-jarige Snelders op de clubwebsite. "Ik kon mezelf geen mooier einde voorstellen. We hebben het publiek nog kunnen vermaken en konden met 14 punten uit de laatste zes wedstrijden een mooi einde aan het seizoen breien."

Het laatste seizoen van Snelders als voetballer was overigens geslaagd. "Wie in zijn eerste seizoen in derde klasse op een zesde plaats eindigt met meer dan 50 punten, mag niet klagen." Toch hangt hij de schoenen aan de haak. "De combinatie werk-voetbal was niet haalbaar voor mij. De motivatie en het plezier waren er onvoldoende. Wie weet begint het ooit wel weer te kriebelen, maar nu wil ik eerst tijd vrijmaken voor mijn gezin. Een toekomst in het voetbal? Zeg nooit nooit; in het voetbal kan je niets uitsluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties