Ojo: "Beerschot moet mij nog een klein appartement"

Fabian Morren
| 119 reacties
Ojo: "Beerschot moet mij nog een klein appartement"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Funsu Ojo heeft een turbulent seizoen achter de rug. De middenvelder begon sterk bij Beerschot. Maar na een blessure, de komst van Jacky Mathijssen en de financiële malaise bij de club ging het fout.

"Het is onwaarschijnlijk. Van alle mooie praatjes van in het begin van het seizoen is er niets in huis gekomen. De laatste maanden waren erg moeilijk. Ik zat eigenlijk met drie problemen: we werden niet betaald, de ploeg draaide niet en de trainer werkte me tegen. Ik heb er erg van afgezien en liep door de stress heel lang met een maagontsteking rond", vertelt Ojo in GvA.

"Er was veel onzekerheid. Ik heb wel wat spaargeld, maar je vraagt je constant af hoelang het nog duurt dat je moet leven van dat spaargeld. Ik had een goed inkomen en daardoor heb ik vele dingen gekocht: een auto, een appartement,. Ik moet verschillende leningen afbetalen."

"Het is niet omdat Beerschot stopt, dat de bank zegt: 'wacht maar tot je een nieuwe club hebt om je lening af te betalen'. Nee, dit zijn moeilijke tijden. Als je inkomen wegvalt, raak je in paniek. Iedereen zegt wel dat voetballers het goed hebben en dat is ook zo als alles correct wordt betaald, maar nu staan we met onze voeten in de realiteit. Wij kennen nu dezelfde problemen als de gewone mensen. Beerschot moet mij nog een klein appartement. Ik hoop dat ik toch zeker nog een studioke krijg", grijnst Ojo.

Ook over de komst van Jacky Mathijssen is Ojo niet te spreken. "Weet je, voor mij was het seizoen eigenlijk al afgelopen toen Jacky Mathijssen kwam. Soms zijn er twee mensen die niet overeenkomen, maar een trainer moet zich daarboven zetten en enkel naar de kwaliteiten van een speler kijken. Hij kon dat blijkbaar niet. Hij deed er alles aan om mij af te breken en zwart te maken en dat lukte nog ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties