Reactie Gudjohnsen: "Speel altijd om te winnen"

Gudjohnsen: "Speel altijd om te winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eidur Gudjohnsen viel in toen Club Brugge met de rug tegen de muur stond, maar zorgde met een listig balletje op Vazquez meteen zelf voor de beslissing. De IJslandse spits was blij met de overwinning.

Aernout Van Lindt in Luik

“Op verplaatsing gaan naar Standard is altijd lastig. Ik heb een heel goed gevoel door deze overwinning. Maar we zijn nog nergens en er is nog niets beslist. We moeten nu gewoon uitrusten en ons klaarmaken voor donderdag.”

“We hebben hard gewerkt om op deze plaats terecht te komen op dit moment. Maar ik sta liever aan het einde van de competitie op kop dan nu. Ik ben in mijn carrière gewend om voor een titel te spelen en ik speel altijd om te winnen. Daarom zit ik ook bij een team als Club Brugge nu.”

“Er kroop wat angst in na de 2-3. We hadden wat schrik om op de bal te zitten, en dat moet je vermijden. Daarom ben ik blij dat we hebben kunnen winnen.”

Gudjohnsen moest zich ook vandaag weer verzoenen met een invalbeurt. “Ik wil altijd en overal zoveel mogelijk spelen. Als ik er in stond van bij de start, hadden we misschien 6-0 voorgestaan, maar dat zal je nooit weten. Het is natuurlijk leuk als je meteen een assist kan geven als je er in komt. Maar Vazquez heeft natuurlijk vooral schitterend afgewerkt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties