Reactie Lestienne: "Speel niet voor assists of goals"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 30 reacties
Lestienne: "Speel niet voor assists of goals"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxime Lestienne was met een goal en een assist opnieuw erg belangrijk voor Club Brugge in de 2-4 zege op bezoek bij Standard. De vleugelspeler was op rechts samen met Meunier in de eerste helft een gesel voor de Standard-defensie.

Sander De Graeve in Luik

De man in vorm bij Club stelde in het interview achteraf zoals steeds het ploegbelang voorop. Ook al heeft hij met 17 goals en 10 assists een erg groot aandeel in het succes van Club. "Ik doe dit niet alleen hé. Ik speel niet voor goals of assists, ik speel voor de ploeg."

Lestienne en Meunier vonden elkaar erg goed. Bij de goal van Bacca werd de actie door beide al prachtig voorbereid. Meunier gaf na een lange dribbel ook de assist voor het doelpunt van Lestienne. "Het was erg goed werk van Meunier bij die goal." Het was een typische Lestienne-goal zoals we ze de laatste weken vaak zien, de kap naar links en met een krul voorbij de doelman. "Ik begin inderdaad gelijkaardige goals te maken."

Lestienne zette met een vreemde pass Gudjohnsen op weg naar een assist bij de goal van Vazquez. "Het was eigenlijk een gemiste pass, gelukkig draaide het goed uit", was Lestienne eerlijk.

Club Brugge lijkt tot het eind mee te doen voor de titel. "We moeten geconcentreerd blijven. Momenteel winnen we veel wedstrijden. We doen nog steeds meer voor de titel en tonen dat we kwaliteit in de rangen hebben, zelfs al missen we belangrijke pionnen zoals bijvoorbeeld Vadis Odjidja."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties