Fernandinho begint te vrezen voor zijn transfer
Frank Deckers
| 2 reacties
Fernandinho begint te vrezen voor zijn transfer
Foto: © SC

Manchester City wil deze zomer weer enkele topspelers aantrekken. Fernandinho van Shakhtar Donetsk is één van de doelwitten, maar zijn hoge transferprijs blijkt een struikelblok.

Fernandinho is al vijf jaar een van de sterkhouders van Shakhtar Donetsk en wil met het oog op het WK in eigen land graag naar een grotere competitie. De voorzitter heeft echter laten weten dat ze 46 miljoen euro willen voor de middenvelder en dat terwijl Manchester City al eens 30 miljoen pond heeft geboden.

"Mijn kansen om het WK te halen zullen groeien als ik voor City speel", liet de Braziliaan weten. "In Brazilië kijkt men niet naar Oekraïne en mensen thuis weten niet wat ik hier presteer. Daarom hoop ik naar City te kunnen. Als ik daar goed presteer, dan verwacht ik wel een belletje van de bondscoach.”

Fernandinho begint echter te vrezen voor een droomtransfer. “Toen ik hier een contract tekende, verzekerde de voorzitter me dat hij altijd eerlijk zou zijn tegen de spelers en dat hij bij mogelijke transfers altijd mee zou helpen", zei een teleurgestelde Fernandinho. "Ik geloofde hem, maar nu ik een transfer kan realiseren, houdt hij vast aan de afkoopsom. Mijn droom om naar City te gaan is in gevaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties