Reactie De fauw: "Stom balverlies en stomme goal"

De fauw: "Stom balverlies en stomme goal"
Foto: © SC

Zulte Waregem had even uitzicht op een titelviering, maar het slikte een vermijdbaar doelpunt en weg was de titel. Aanvoerder Davy De fauw baalde om de manier waarop het tegendoelpunt viel.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

"Er is nog steeds wat ontgoocheling. We worden stilaan wel wat rustiger. In de kleedkamer was het stil. Het zat er in vandaag, het kon echt om die titel te pakken. Als je er zo dichtbij komt, dan is het extra hard. Anderlecht was er ook niet echt vandaag. We slikten een vermijdbaar tegendoelpunt. Het was eerst stom balverlies en dan een stom tegendoelpunt. We hadden misschien wat slimmer moeten zijn."

De drie minuten daarvoor leefde Essevee nochtans even op een wolk: "Het gevoel na de 0-1 was echt ongelooflijk. Een heuse adrenalinestoot was het, een heel apart en prettig gevoel. Jammer dat we dan zo snel een tegendoelpunt slikten."

"Hoop dat de groep samenblijft"

De laatste minuten speelde Anderlecht de match uit met wat foutjes: "Dat is voetbal, al is het op het moment zelf wel wat frustrerend. Nu moeten we gewoon op de bus alles laten bekomen. De teleurstelling was groot, maar al bij al hebben we een groot seizoen gehad."

"We behalen de voorronde van de Champions League. Daar moeten we proberen van genieten. Verder moeten we ons sterkhouden voor de meer dan 5000 fans die in Waregem staan."

De kapitein hoopt dat de groep zoveel mogelijk zal samenblijven volgend jaar: "Ik hoop dat de groep samenblijft. Dit is een supergroep. Maar in het voetbal kan alles, we weten dat ze de jonge gasten zullen proberen weghalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties