Reactie Schrijvers: "Meer minuten dan ik op gehoopt had"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Schrijvers: "Meer minuten dan ik op gehoopt had"
Foto: © SC

Siebe Schrijvers mocht een volledige helft spelen met Racing Genk tegen Club Brugge. De jonge spits verving de licht geblesseerde Benji De Ceulaer en presteerde niet slecht.

Sander De Graeve in Brugge

"Ik had gehoopt op speeltijd, maar het werden meer minuten als verwacht. Benji De Ceulaer was binnen gebleven met last en dus mocht ik opdraven. Ik denk dat ik er als 16-jarige trots op mag zijn dat ik die minuten krijg in de play-offs, ook al was het de laatste wedstrijd."

Schrijvers weet waar hij nog moet verbeteren. "Soms overhaast ik de dingen nog wat. Ik moet ook sterker in de duels worden. Ik spendeer veel tijd in het krachthonk, dus dat komt wel. Mijn eerste controle moet ook beter zodat ik mijn snelheid kan uitspelen. Anders zitten die stevige verdedigers meteen in mijn rug."

Been gaf Schrijvers nog wat mee voor zijn invalbeurt. "Hij zei me dat ik gewoon vrijuit moest voetballen en het dan wel zou loslopen. Hij zei dat ik het kon, dat geeft uiteraard vertrouwen. Ik denk ook dat ik het niet zo slecht gedaan heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties