Kiest Arsenal voor Valdés of Julio César?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Kiest Arsenal voor Valdés of Julio César?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Valdés staat opnieuw een stapje dichter bij Arsenal. De zaakwaarnemer van de Catalaanse goalie was de voorbije dagen in Londen om te onderhandelen over een transfer.

Arsène Wenger wil er voor volgend seizoen koste wat kost een doelman bij. Wojciech Szczesny kostte the Gunners volgens de Fransman immers te veel punten. Ook tweede doelman Lukasz Fabianski kan het niveau van de Premier League niet aan.

Bovenaan het lijstje prijkt de naam van Victor Valdés. De doelman van FC Barcelona heeft nog een éénjarig contract in Camp Nou, maar gaf eerder al aan te willen vertrekken. De voorbije dagen was de zaakwaarnemer van de Catalaan in Londen om te onderhandelen over een overgang. Dat meldt The Daily Mail.

Maar de Spaanse international is niet de enige piste die de roodhemden volgen. Julio César zou immers aangeboden zijn in the Emirates. De doelman speelde het afgelopen seizoen voor Queens Park Rangers, maar zoekt een nieuwe club na de sportieve degradatie. De Braziliaan heeft ervaring zat door zijn periode bij Inter, maar zijn leeftijd (33) zou een knelpunt vormen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties