Reactie Brüls: "Kutseizoen eindelijk voorbij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Brüls: "Kutseizoen eindelijk voorbij"
Foto: © SC

Brüls zei ons na de terugwedstrijd tegen Leuven nog dat hij in drie jaar nog niet van Standard verloor op Sclessin. Nu kreeg Gent echter zeven goals om de oren en moest het beschaamd afdruipen. De flankspeler was uiteraard erg teleurgesteld.

Sander De Graeve in Luik

"Standard benutte de eerste kansen, dan weet je dat het heel moeilijk terugkomen is. Daarna volgen nog twee counters en dan staat het 4-0 bij de rust. We verliezen hier met 7-0, daar zijn geen excuses voor", aldus een erg terneergeslagen Brüls.

"Na de rust probeerden we nog terug te komen en speelden we 20 minuten offensief vrij goed. De kansjes gingen er echter niet in. Iedereen is er toen blijven in geloven. Na de 5-0 wisten we wel dat het bijna onmogelijk werd. Toch probeerden we nog een goed resultaat te halen, dat is ons niet gelukt."

De 7-0 is nog een domper op een seizoen dat Gent sowieso snel wil vergeten. "Heel onze remonte wordt met één match ongedaan gemaakt. Het was ook enkel door de play-offs dat we die kans kregen. Jammer genoeg hebben we die enkel in de eerste match gegrepen. Dit kutseizoen is eindelijk voorbij."

De remonte geeft wel vertrouwen naar volgend seizoen toe. "We moeten met vertrouwen naar het volgend seizoen toewerken, naar één wedstrijd alleen mogen we niet kijken. We gaan nu ons hoofd leegmaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties