BX Brussels heeft een nieuwe CEO

Frank Deckers
| 4 reacties
BX Brussels heeft een nieuwe CEO
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jesse De Preter is de nieuwe CEO van BX Brussels. De club van Vincent Kompany wil de kaart van de snelle professionalisering trekken. In het verleden was De Preter nog actief bij Lierse en Club Brugge.

"Jesse werd me door enkele mensen getipt", zei Kompany aan Het Laatste Nieuws. “We hebben verschillende ontmoetingen gehad en ik ben er van overtuigd dat hij de geknipte man is voor de job. Hij combineert de juiste ervaring met de juiste drive en deelt zowel mijn sociale als sportieve visie over het project. Jesse zal ook goed worden omringd, mijn zus Christel is de voorzitster, en Junior Ngalula blijft sportief directeur. Samen zullen ze de lijnen uitzetten."



De Preter werkt echter wel op zelfstandige basis voor de club. "In feite is BX Brussels een deel van een breder dienstenpakket dat Atticus Sports Management aan Vincent Kompany gaat leveren", liet De Preter weten. "Ik zal verantwoordelijk zijn voor de strategische leiding van BX Brussels. Dit is een prachtig project. Ik vergelijk het voetbal in Brussel graag met een slapende reus. Er zijn tal van problemen, maar tegelijk zijn de mogelijkheden onbegrensd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties