Witsel: "Parijs is een mooie stad ja"

Witsel: "Parijs is een mooie stad ja"
Foto: © SC

Axel Witsel wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Paris Saint-Germain. De middenvelder wil echter nog niets lossen en spreekt bijna uitsluitend over de wedstrijd tegen Servië.

Witsel staat morgen op het middenveld, dat staat buiten kijf, maar wie er naast hem mag opdraven is een andere zaak. "Voor mij maakt het niet zoveel uit", aldus Witsel. "Ik speel als verdedigende middenvelder mijn wedstrijd. Fellaini, Dembélé of Chadli voor mij verandert voor mij niets. Het zijn allemaal jongens met een andere speelstijl, maar dan pas ik mij aan."

Bij Zenit speelde hij dit seizoen als nummer 8, bij de Rode Duivels als 6 en bij Standard en Benfica als 10. Het toont de polyvalentie van de groep. Maar ook is Fellaini nu zijn grootste concurrent geworden. "Dat is ook de sterkte van deze groep. Dat er op elke positie wel twee jongens zijn die in de balans liggen. Dat houdt ons scherp."

Volgend seizoen kan Witsel mogelijk weer dichter bij huis aan de slag zijn. "Maar daar hou ik me niet mee bezig. Zoals elk jaar zijn er wel geruchten, maar dat houdt me niet bezig. Parijs? Dat is een mooie stad ja", hield Witsel de lippen stijf op elkaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties