Dirar: "Interesse van Anderlecht? Club Brugge zit in mijn hart"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 33 reacties
Dirar: "Interesse van Anderlecht? Club Brugge zit in mijn hart"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nabil Dirar dwong afgelopen seizoen de promotie af naar de Ligue 1 met Monaco. Op de laatste speeldag van de competitie blesseerde de Marokkaan zich echter en nu moet hij nog enkele maanden langs de zijlijn toekijken. In Het Nieuwsblad vertelt hij over hoe hij zijn toekomst ziet.

"Sterker dan ooit terugkeren"

De dribbelvaardige flankspeler legt uit hoe hij zich nu precies blesseerde. “Heel stom. In de allerlaatste match tegen Tours verdraaide ik gewoon mijn knie. Er stond niets meer op het spel, wan onze titel was allang binnen en nu moet ik toch maanden revalideren”, begint Dirar in de krant.

De ex-speler van Club Brugge moet dus maanden langs de zijlijn toekijken en dat net wanneer zijn club de ene transfer na de andere doet. “Daarom dat ik sterker dan ooit moet terugkeren. De concurrentie zal moordend zijn, maar ik geloof echt dat ik bij Monaco nog mijn rol kan spelen. Onze aanwinsten zijn voetballers van wereldklasse en ik ga nog veel van hen bijleren. Ik heb nu al goesting om assists te gveen aan Falcao.”

"Club Brugge zit in mijn hart"

Monaco gaat zo goed als zeker ook samenwerken met Cercle Brugge. Een uitleenbeurt aan De Vereniging sluit Dirar niet meteen uit. “Werkt Monaco samen met Cercle? Serieus? Als ik na mijn blessure echt speelminuten nodig heb, weet je natuurlijk nooit. Maar nu ben ik alleen bezig met Monaco”, aldus de 27-jarige middenvelder.

Op het moment dat Dirar iets minder aan de bak kwam in het prinsdom, deed het gerucht de ronde dat Anderlecht hem wilde terughalen naar België. “Och ik heb ooit wel vernomen dat ze me volgden en dat flatteerde me wel, maar in België zit Club Brugge in mijn hart”, besluit de Marokkaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties