Bale is gerust in goede afloop transfersoap

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Bale is gerust in goede afloop transfersoap
Foto: © SC

Gareth Bale heeft er een goed oog in dat zijn transfer naar Real Madrid zal doorgaan. De flankaanvaller hoopt alvast dat Tottenham niet te moeilijk doet omtrent de overgang.

Bale speelde de afgelopen seizoenen de pannen van het dak op White Hart Lane. De Welshman werd de speelbal van tal van Europese topclubs. The Spurs hielden echter het been stijf en riepen van de daken dat hun goudhaantje niet te koop was. Maar Real Madrid lijkt het pleit alsnog te winnen.

Tegenover Marca toonde de flankaanvaller zich gerust in de overgang. Volgens Bale zal Real Madrid in de loop van de zomer zeker nog een poging doen om hem binnen te hengelen. De hoofdstedelingen willen de Premier League-sensatie graag een contract aanbieden. De Koninklijke houdt zelfs het rugnummer elf, de favoriet van de linksbuiten, vrij.

Nog volgens het Spaanse dagblad staat binnenkort een gesprek tussen Bale en Tottenham-voorzitter Daniel Levy op het programma. De Welshman zou dan ook zijn vertrekwens in de verf zetten. Het einde van de Bale-soap is dus nog lang niet geschreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties