Tal van ex-spelers zakken af naar fandag Beerschot

Timothy Collard
Timothy Collard
| 120 reacties
Tal van ex-spelers zakken af naar fandag Beerschot
Foto: © SC

Komende zondag staat de fandag van Beerschot op het programma. Maar liefst 75 oud-spelers van de club zullen ook van de partij zijn. Ook Tia Hellebaut en Maththias Schoenaarts zullen zondag langskomen.

Tussen 13u en 14u zullen de ex-spelers worden voorgesteld op een podium aan parking van het Kiel. Voor de gelegenheid zal de parking worden omgetoverd tot Beerschot Town, zoals tijdens de bekerfinale in 2005.

Heel wat grote namen

Er zullen dus heel wat oud-spelers van de partij zijn. Wij geven u alvast enkele namen mee: Samir Beloufa, Tosin Dosunmu, Luciano, Mo Messoudi, Wim De Decker, Carl Hoefkens, Kris De Wree, Bram Verbist, Vinnie Verhoeven, Dirk Huysmans, Jurgen Cavens, Karel Snoeckx en ex-coach Jos Daerden.

Ook van het ‘oude’ Beerschot zakken verschillende ex-spelers af naar het Olympisch Stadion. Onder meer Patrick Vervoort, Mark Talbut, Pierre Drouguet, Alain Lodewijckx, Stani Gzil, Rashin Wurie, Dirk Goossens, Wim Hofkens en Ronny Prins zullen aanwezig zijn.

Huldiging voor Joske

Verder zullen ook oude gloriën als Rik Coppens en Guido Mallants afzakken naar de fandag. Ook acteur Matthias Schoenaerts zal aanwezig zijn, hij geeft om 15u de aftrap van de galawedstrijd die op het programma staat. Tijdens de eerste helft zal Frans Van Den Wijngaert die in goede banen leiden en in de tweede helft zal Sigfried Van Doren arbiter zijn.

Na de wedstrijd zal ook Joske, de legendarische materiaalman van Beerschot, gehuldigd worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties