Stijnen over Club: "Simons is garantie op titel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 58 reacties
Stijnen over Club: "Simons is garantie op titel"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De voorbereidingen van de eersteklasseclubs zijn op gang getrapt. Toch zijn er her en der nog werkloze profvoetballers die uitkijken naar een club. Eén van hen is Stijn Stijnen. Hoe gaat het met de doelman?

Door het faillissement van Beerschot AC is Stijn Stijnen een vrije speler. Eventjes werd geopperd dat de 30-voudig Rode Duivel onder de lat zou gaan staan bij KSK Hasselt (Stijnen is voorzitter van de derdeklasser, nvdr.), maar dat gerucht werd al snel geklasseerd onder ‘larie en apekool’. Hoe gaat het momenteel met de ex-doelman van Club Brugge en Beerschot AC?

Momenteel wikt en weegt de doelman de aanbiedingen van enkele clubs. “België zal het wellicht niet worden”, aldus de goalie die nog steeds met de vinger wordt gewezen na een vermeend internetschandaal. “Bovendien zou ik het als een levenservaring zien om naar het buitenland te trekken en eens in een andere cultuur te leven. Welk land? Ik heb momenteel enkele aanbiedingen op zak van middenmoters uit grote competities.”

De 32-jarige Limburger zal altijd worden gelinkt aan blauw-zwart. Wat verwacht hij komend seizoen van Club? “Club Brugge heeft met Timmy Simons een bankgarantie in huis om de titel te pakken”, verrast Stijnen in Het Laatste Nieuws. “Simons is simpelweg de weg naar het kampioenschap. Daar twijfel ik geen seconde aan. Als de middenvelder enkele seizoenen geleden al werd aangetrokken, zou ik er wellicht ook nog spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties