De Zeeuw: "Er zal wel oplossing komen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
De Zeeuw: "Er zal wel oplossing komen"
Foto: © SC

Demy de Zeeuw traint opnieuw bij Spartak Moskou. Toch hoopt de middenvelder dat er op korte termijn nog iets gaat bewegen. "Er zal uiteindelijk wel een oplossing komen."

Demy de Zeeuw woont (voorlopig) terug in Rusland. De huurovereenkomst tussen RSC Anderlecht en Spartak Moskou liep op dertig juni af. Nochtans startte de Nederlander de trainingen gewoon in Brussel.

Beide partijen hopen bovendien op een verlengd verblijf in het Astridpark, maar de vraagprijs van Spartak ligt vooralsnog te hoog voor de Belgische landskampioen. Toch is ook de Zeeuw optimistisch omtrent de toekomst.

“Beide partijen moeten nu tot een akkoord komen”, vertelt de Zeeuw in Voetbal International. “Momenteel train ik gewoon mee met Spartak Moskou. Ik denk niet dat ik nog een wedstrijd zal spelen in het shirt van de Moskovieten. Het is simpelweg de bedoeling om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.”

Anderlecht is echter niet de enige kaper op de kust. Ook FC Sevilla liet zich al ontvallen dat de Zeeuw een optie is om de kern te versterken. “Het klopt dat er meerdere clubs geïnteresseerd zijn, maar ik moet er rekening mee houden dat ik sowieso kan spelen. Of Spartak druk uitoefent? Nee, ik beslis zelf waar ik aan de bak ga.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties