Anderlecht haakt af in strijd om Thorgan Hazard

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 45 reacties
Anderlecht haakt af in strijd om Thorgan Hazard
Foto: © SC

Thorgan Hazard zal volgend seizoen niet voor RSC Anderlecht voetballen. Vooral Zulte Waregem ligt opnieuw in pole-position om de flankaanvaller een jaartje extra te huren.

Na de titelwedstrijd tussen Anderlecht en Zulte Waregem leek het een uitgemaakte zaak: Thorgan Hazard speelt de komende maanden in het Astridpark. Vervolgens leek KRC Genk een lange tijd over de beste papieren te beschikken om de flankaanvaller aan te trekken, maar volgens La Dernière Heure ligt Zulte Waregem voorlopig in pole-position.

Vooral het afhaken van de Belgische landskampioen is verrassend nieuws. Herman Van Holsbeeck kon zich echter niet vinden in de voorwaarden van Chelsea. Bovendien wilde Anderlecht een aankoopoptie bedingen en wordt er ondertussen al een ander spoor gevolgd in de hoofdstad.

Jaartje extra Gaverbeek

Hazard, die vandaag de trainingen hervat bij Chelsea, zal wellicht een jaartje extra Gaverbeek op het palmares mogen schrijven. Ook The Blues zijn tevreden met de werking van Essevee, die Hazard een basisstek kan garanderen en een Europese campagne als leuk extraatje in de broekzak heeft zitten.

Maar er zijn kapers op de kust. KRC Genk hoopt nog steeds op de komst van de dribbelkont, maar ook Middlesbrough heeft een oogje laten vallen op Hazard. Naar alle verwachtingen wordt de komende dagen een beslissing verwacht. Al is één ding zeker: Thorgan speelt de komende maanden (nog) niet op Stamford Brigde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties