Transfergeruchten van de dag: Verboom naar Besiktas?

Transfergeruchten van de dag: Verboom naar Besiktas?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

David Villa is door de medische keuring geraakt bij Atlético Madrid. Het lijkt een kwestie van uren alvorens de transfer definitief is. Als vervanger heeft Barcelona ondertussen meer dan een oogje laten vallen op Sergio Aguero

Antolin Alcaraz is bezig met de medische testen bij Everton. Daarna zou de verdediger een contract voor twee seizoenen kunnen tekenen.

Kevin Strootman lijkt op weg naar de Serie A. Voor om en bij de 15 miljoen euro zou PSV de speler laten vertrekken naar AS Roma.

Nathan Ake zal vermoedelijk door Chelsea worden uitgeleend aan Vitesse. Hij is niet de eerste speler van Chelsea die mag rijpen bij Vitesse.

Bryan Verboom zou dan weer in de belangstelling staan van Besiktas. Of de Turkse topploeg de speler van Zulte Waregem kan charmeren is niet geweten. Nog niet lang geleden verlengde de linksback nog zijn contract bij Essevee. Als Verboom alsnog verkast naar Turkije, zou Zulte Waregem denken aan Maréval als opvolger.

John van den Brom gaat er van uit dat Kouyaté nog zal vertrekken bij Anderlecht. Alle informatie ...

Carlos Bacca is op weg naar Sevilla voor een prijs van 7 miljoen euro. Als u daar het fijne wil van weten, klikt u best HIER.

Ruilt Ron Stam binnenkort Wigan voor Standard? Klik HIER.

Tomasz Radzinski kaartte gisteren de transfer van Wouter Corstjens aan bij de technische staf. Komt het tot een akkoord? Lees HIER meer.

De transfer van Benjamin Mokulu naar KV Mechelen lijkt niet door te gaan. Bergen heeft momenteel de beste kaarten. Lees HIER meer. Ondertussen heeft Bergen alvast een akkoord met Lokeren. Dat kan je HIER nalezen. 

Pablo Chavarria staat dicht bij een overstap richting Waasland-Beveren. De landskampioen praat met de Waaslanders over een deal.

Anderlecht weet waarschijnlijk maandag waar het aan toe is met Jonathan dos Santos. Lees HIER meer!

Christian Benteke wil volgens de Engelse pers Aston Villa verlaten en diende een transferverzoek in. Lees HIER meer.

Chelsea zet dan weer alles op alles. Luis Suarez en Wayne Rooney zouden samen tot 80 miljoen euro mogen kosten. Het is natuurlijk zeer de vraag of ze een van beide spelers kunnen losweken.

Maxime Gunst zal Club Brugge verlaten en twee seizoenen spelen bij FC Eindhoven.

Voor Junior Malanda zou er na Engelse interesse (Fulham, Everton), nu ook Duitse interesse zijn: Stuttgart kijkt met  zeer geïnteresseerde ogen naar de speler van Zulte Waregem.

De naam van Thorgan Hazard was ook vandaag opnieuw te lezen in diverse media. Vooral KRC Genk hoopt nog steeds op een overgang. Dat kan je HIER lezen. Ondertussen ligt Zulte Waregem nog steeds in pole-position, maar heeft Chelsea ook oren naar het voorstel van Middlesbrough.

Simone Zaza staat dicht bij een overstap van Sampdoria naar Sassuolo, via Juventus. De clubs zijn er alvast uitgeraakt en een overstap kan niet lang meer op zich laten wachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties