Transfergeruchten van de dag: Schweinsteiger mag bij goed bod weg

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Transfergeruchten van de dag: Schweinsteiger mag bij goed bod weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De Portugese flankspeler Nani lijkt op weg naar het steenrijke AS Monaco. Nani is volgend jaar einde contract en zou voor 10 miljoen euro mogen opkrassen. In Monaco wacht hem een contract van 7 miljoen per jaar. In Monaco zal hij concurreren met onder anderen Nabil Dirar.

We blijven in Frankrijk. Bij PSG, die andere miljoenenclub uit de Ligue 1, lijkt er weer geen basisplaats weggelegd voor Gregory Van der Wiel. De Nederlander zou zelf willen vechten voor zijn plaats, maar intussen meldt Inter zich voor een uitleenbeurt.

Ook Zlatan Ibrahimovic zou PSG wel eens kunnen verlaten. De Excentrieke Zweed is er niet mee opgezet dat zijn club een nieuwe aanvaller wil vastleggen en wil een vertrek forceren. Lees er HIER meer over.

Over het kanaal nu, Tottenham lonkt nog steeds naar Christian Benteke. De Londense club zou een bod van 20 miljoen pond voorbereiden. Aston Villa liet al verstaan dat het Benteke niet kwijt wil, maar de spits stuurt aan op een vertrek.

Iets verderop in de Premier League werkt ook Norwich aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Het aast op Quagliarella van Juventus. 8 miljoen euro zou volgens de Engelse club moeten volstaan om de Italiaan binnen te halen.

Arsenal lijkt bijna verlost van het contract van André Santos. De Braziliaan is al een tijdje op overschot bij The Gunners en nu heeft Flamengo zich gemeld.

Jordy Croux wil niet uitgeleend worden door Racing Genk. De 19-jarige flankspeler hoopt dit seizoen door te breken bij de Limburgers. Lees er hier meer over...

Genk wil zich zelf nog graag versterken met een doelman en denkt daarbij aan Georgi Kitanov, die eerder al op proef was. HIER kom je er meer over te weten. Abel Masuero verlaat de Cristal Arena dan weer, hij trekt terug naar zijn geboorteland. Meer weten? Klik dan HIER.

Volgens The Daily Mirror zou Stevan Jovetic op weg zijn naar Manchester City. De Motenegrijn zou van Fiorentina groen licht gekregen hebben om de transfer naar City af te ronden.

Steeds meer Engelse clubs tonen belangstelling in Cheikhou Kouyaté. De Senegalees kan rekenen op de interesse van Newcastle en Arsenal. Lees er hier meer over...

Nacer Chadli gaat met Tottenham praten. Tussen Twente en de Spurs zou er een akkoord in de maak zijn. Lees er hier meer over...

Wouter Corstjens staat op het punt om bij Lierse te tekenen. Lierse huurt de verdediger van AA Gent. Ook met Thomas Kaminski zou er een overeenkomst zijn. Lees er hier meer over...

Bastian Schweinsteiger zou mogen vertrekken bij Bayern München als er een goed bod komt. Coach Pep Guardiola heeft heel veel keuze op het middenveld en daar drijgt de 28-jarige Schweinsteiger de dupe van te worden.

Met Thiago Alcantara meldt zich mogelijk snel een vervanger aan voor Schweini. De jonge middenvelder van Barcelona heeft toegegeven dat hij graag naar der Rekordmeister wil verhuizen. Lees HIER verder.

Chelsea heeft de interesse in Daniele De Rossi nog niet opgegeven. De Engelse club heeft contact opgenomen met AS Roma om te praten over een eventuele transferprijs. De Italiaanse middenvelder wil graag een nieuwe uitdaging aangaan.

Waasland-Beveren kijkt volop uit naar versterking. Volgens Gazet van Antwerpen wees Bergen echter een bod op Aloys Nong af. De Henegouwers zien de spits overigens liever niet vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties