Clement: "We moeten er voorbij"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Clement: "We moeten er voorbij"
Foto: © SC

Club Brugge mag zich in de Europa League wellicht opmaken voor een duel tegen het Poolse club Slask Wroclaw. Die club won donderdagavond met 4-0 van Rudar Pljevlja uit Montenegro en lijkt dus op weg naar de volgende ronde, waar blauw-zwart wacht.

“Met deze uitslag op het bord verwacht inderdaad dat het Wroclaw zal worden. Voor het ogenblik weten we over deze club nog helemaal niets. We zullen daar de komende uren en dagen werk van maken”, aldus assistent-trainer Philippe Clement op de officiële website van Club Brugge.

Club waakt voor onderschatting en zal zich zo goed mogelijk voorbereiden op de confrontatie. “Nu al kan met grote zekerheid gezegd worden dat iemand van ons volgende week hun terugwedstrijd in Montenegro zal bijwonen.”

Poules bereiken is het doel

Toch geeft Clement duidelijk aan dat blauw-zwart zijn tegenstander gewoon opzij moet kunnen zetten. “Het is hoe dan ook een groot voordeel dat we de heenwedstrijd op verplaatsing mogen afwerken. Onze opdracht is heel simpel: moeilijk of makkelijk, we moeten er voorbij. De poules bereiken is namelijk ook komend seizoen één van onze hoofddoelstellingen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties