Antwerp speelt gelijk in Engeland

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 335 reacties
Antwerp speelt gelijk in Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naar jaarlijkse gewoonte reisde Antwerp af naar Engeland voor een oefenwedstrijd. Tegenstander was ditmaal Nottingham Forest, een club met traditie. De opkomst vanuit Antwerpen was ook groot. Met meer dan duizend reisden ze af om de match bij te wonen.

De stadionomroeper had het zelfs over "the best away fans ever", de beste bezoekende supporters ooit. Met maar liefst 1066 waren ze, de supporters van de oudste club van het land. Ze zagen hun ploeg al snel op achterstand komen. Matt Derbyshire zette een strafschop feilloos om.

Tot aan de rust bleef die 1-0 op het bord. Derbyshire trof nog de lat met een kopbal en ook Antwerp had enkele kansen. Na de rust kon Antwerp gelijkmaken via Faucher. Hij rondde een snelle counter af. Bakkenes bracht Antwerp enkele minuten later zelfs op voorsprong.

Toch kon Jamie Patterson nog gelijkmaken voor de Engelse tweedeklasser. Antwerp haalde een mooi gelijkspel op bezoek bij de traditieclub, maar zal toch teleurgesteld zijn dat het de voorsprong niet kon vasthouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties