Reactie De Sutter: "Club moet van niemand schrik hebben"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
De Sutter: "Club moet van niemand schrik hebben"
Foto: © SC

Tom De Sutter toonde zich gisteren meteen trefzeker voor Club Brugge. De aanvaller had bij zijn debuut slechts een vijftal minuten nodig om een eerste keer te prikken. "Mooier kan zo'n eerste wedstrijd bijna niet zeker?"

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge ging gisterenavond feestend de zomernacht in. De West-Vlamingen wonnen de galapartij - ter ere van de Brugse Metten - tegen VfL Wolfsburg met 2-1. Het wedstrijdverslag kan je HIER nalezen. Vooral Tom De Sutter had een belangrijk aandeel in de zege van zijn nieuwe club.

De ex-speler van RSC Anderlecht had amper een vijftal minuten nodig om het blauw-zwarte publiek in extase te brengen. Hij tekende voor de 1-1. "Ik denk dat zo'n doelpunt wel een leuke binnenkomer is", lacht de aanvaller in een gesprek met Voetbalkrant.com. " Mooier kan zo'n eerste wedstrijd bijna niet zekr? Bovendien was het ook leuk dat de fans achter me gingen staan. Ik wist tenslotte niet echt waaraan ik me kon verwachten."

"Ik vond het leuk dat de fans meteen achter me gingen staan. Ik wist tenslotte niet echt waaraan ik me kon verwachten"

Vooral voor de pauze toonde Wolfsburg zich een Duitse subtopper. Is de overwinning hoopgevend met het oog op het competitiebegin van vrijdag? "Het resultaat zorgt alvast voor een positief gevoel", is de aanvaller eerlijk. "Of Club klaar is om de strijd aan te gaan? Ik kan het team amper beoordelen na enkele dagen, maar het is leuk dat we niet zijn weggespeeld door een goed team."

"Vooral met het oog op de Europese affiches was dit een leuke partij. Een Club Brugge met vertrouwen moet nooit schrik hebben van de tegenstander. Of ik vrijdag tegen Charleroi zal starten? Dat moet je aan de coach vragen."

"Of ik vrijdag tegen Charleroi zal starten? Dat moet je aan de coach vragen"

Tijdens het gesprek met De Sutter passeert ex-ploegmaat Jan Polak de verzamelde pers. "Of ik enkele woorden heb gewisseld met hem?", besluit de spits. "We hebben eventjes gebabbeld, maar meer niet. Al heb ik hem natuurlijk succes gewenst voor het nieuwe voetbalseizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties