Transfergeruchten van de Dag: Trekt United Cabaye aan?

Transfergeruchten van de Dag: Trekt United Cabaye aan?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De competitiestart nadert in Europa met rasse schreden. Vooralsnog bleef het overal relatief rustig op de internationale transfermarkt. Diverse clubs worden echter zenuwachtig rond eventuele versterkingen. Meteen het sein om de geruchtenmolen een tandje sneller te laten draaien?

Manchester United bereidt een bod voor op Yohan Cabaye van Newcastle voor. Moyes wil absoluut het middenveld versterken en Fábregas lijkt onhaalbaar. De Fransman zou 15 miljoen pond moeten kosten.

Real Madrid hoopt dat Liverpool Roberto Soldado van Valencia kan aantrekken. De Koninklijke zou dan vrije baan hebben om de felbegeerde Luis Suárez naar Madrid te halen.

Naast Wolfsburg en Chelsea zou ook Arsenal interesse hebben in Luiz Gustavo. De Braziliaan is op overschot bij Bayern.

Wordt Didier Drogba speler/coach bij Chelsea? De Londense club zou de Ivoriaan op die manier opnieuw naar Londen willen lokken. Drogba wordt namelijk al een jaartje ouder, dus kan zo'n extra toekomstperspectief hem misschien charmeren.

In Brussel geraakt het geduld stilaan op. Vooral de supporters van RSC Anderlecht staan op de banken met het uitblijven van aanwinsten. Toch roept John Van den Brom op tot kalmte. "Herman Van Holsbeeck heeft me verzekerd dat het goed komt", liet de Nederlander optekenen. Is Ilombé Mboyo eindelijk op weg naar het Astridpark. HIER kan je het volledige artikel lezen.

Ook Standard aast nog steeds op versterking. De Rouches willen vooral een doelman aantrekken met het oog op een eventueel vertrek van Eiji Kawashima naar Turijn. In de wandelgangen op Sclessin klinken de geruchten rond de komst van Yohann Thuram-Ulien alsmaar luider. De Franse doelman zou naar verluidt vandaag een handtekening plaatsen. HIER kom je meer te weten.

Zdravko Kuzmanovic is ondertussen op zoek naar een nieuwe club. De Serviër mag weg bij Internazionale en lijkt op weg naar de Premier League. Sunderland en Aston Villa trekken aan de mouw van de middenvelder, maar ex-club VfB Stuttgart hoopt ook nog een woordje mee te babbelen. Meer weten? DIT is het adres.

Hoe is het ondertussen met Milan Jovanovic? De flankaanvaller, die momenteel zijn conditie op peil houdt in thuisland Servië, staat al een poosje in de belanstelling van Griekse en Turkse teams. Volgens Servische media zou nu ook Rode Ster Belgrado de ex-speler van onder anderen RSC Anderlecht, Standard en Liverpool willen inlijven.

Ook het circus rond Wayne Rooney draait onverstoord verder. Chelsea wil de aanvaller graag inlijven, maar botste op een 'njet' van Manchester United. Zou een verbeterd bod van zo'n 47 miljoen euro the Red Devils van gedachten doen veranderen?

Manchester United heeft het ondertussen ook druk met inkomende transfer. De roodhemden maken immers werk van Gareth Bale. Opvallend detail: Real Madrid probeert de flankaanvaller al maanden los te weken uit Londen. Meer weten? Klik HIER.

Ondertussen lijkt het zo goed als zeker dat Simon Mignolet de onbetwiste nummer één wordt bij Liverpool. De overgang van Pepe Reina naar Napoli is beklonken, enkel de handtekeningen ontbreken. HIER kan je het volledige verhaal nalezen.

En de ploeg van Dries Mertens heeft ook een vervanger voor Edinson Cavani beet. Napoli heeft een akkoord met Real Madrid rond de komst van Gonzalo Higuain. Er zou 35 miljoen euro gemoeid zijn met de transfer. Napoli moet wel nog rond de tafel gaan zitten met de Argentijn zelf. Meer weten? DIT is het adres.

Wie wordt de opvolger van Tito Vilanova bij FC Barcelona? De Catalaanse grootmacht wil maandag of dinsdag een opvolger voorstellen. Momenteel lijkt het Luis Enrique of Gerardo Marino te worden. Of tovert Barça nog een wit konijn uit de hoed? Lees HIER meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties