Aanvoerder vertrouwt op aanpak Luzon

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Aanvoerder vertrouwt op aanpak Luzon
Foto: © SC

Zondag moet Standard Achter De Kazerne meteen de twijfels wegnemen. Jelle Van Damme heeft er alvast vertrouwen in. "Standard acteert nog niet op honderd procent, maar ik heb vertrouwen in een goede afloop."

Standard heeft zijn eerste wedstrijd met inzet al achter de rug. In de voorronde van de Europa League werd in IJsland relatief gemakkelijk gewonnen van RK Reykjavik. Het binnenhalen van de kwalificatie voor de derde voorronde lijkt slechts een formaliteit.

Dat is zondag wel eventjes anders. De Rouches trekken op de eerste speeldag naar KV Mechelen. Is Standard klaar voor het echte werk? “Standard acteer nog niet op honderd procent, maar dat is niet abnormaal”, vertelt Jelle Van Damme in La Dernière Heure. “Je mag niet vergeten dat er een nieuwe coach is. Zijn speelwijze vraagt tijd om automatismen te kweken. Bovendien denk ik dat Mechelen geen cadeautjes zal uitdelen. Al heb ik vertrouwen in een goede afloop.”

Bij puntenverlies dreigt de Vurige Stede opnieuw te ontploffen. Hoe staat de aanvoerder tegenover de aanpak van Guy Luzon? “Mijn eerste indruk? Luzon is een goede coach die oog voor detail heeft. Daarnaast toonde hij zich ook al een uitstekende motivator. Voor een goede resultaat zal iedereen echter zijn taken perfect moeten uitvoeren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties