"Had meer spijt om De Sutter te zien vertrekken dan Biglia"

"Had meer spijt om De Sutter te zien vertrekken dan Biglia"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Roger Vanden Stock tempert de verwachtingen een beetje aangezien Anderlecht met een heel jonge kern de competitie gaat aanvatten. "Maar toch willen we er staan in zowel de competitie, de beker als de Champions League", zei de voorzitter.

Roger Vanden Stock kan ook niet anders als voorzitter van Anderlecht. "Een voorzitter die deze ambities niet heeft, hoort niet bij Anderlecht te zitten", begon hij zijn jaarlijkse speech. "Maar ik weet dat het vooral in Europa moeilijk zal worden met al die jonge gasten. Maar ik verwacht nog transfers. We zullen niet stilzitten."

Vanden Stock kondigde het ook al aan. Hoe je het ook draait of keert, het wordt een overgangsjaar na  alle spelers die vertrokken zijn. "Van wie ik het meest spijt heb? Wel, eigenlijk van Tom De Sutter nog meer dan van Biglia. Voor mij had hij zeker niet moeten vertrekken. En zeker niet naar Club Brugge. Maar ja, hij dacht dat we nog een andere centrumspits gingen halen en dat hij weer invaller ging zijn. Maar om al zijn jaren trouwe dienst hebben we ook meegewerkt aan zijn transfer, dat verdiende hij."

En Vanden Stock legde ook nog wat druk op zijn trainer. "De titel pakken of jeugd integreren? Allebei! Maar ik denk ook dat de supporters ons wel wat zullen vergeven omdat we toch met eigen jeugd bezig zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties