Wat doet Verheyen met De Sutter - Gudjohnsen?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Wat doet Verheyen met De Sutter - Gudjohnsen?
Foto: © SC

Club Brugge won afgelopen vrijdag met 2-0 van Sporting Charleroi. Juan Carlos Garrido had geen basisplaats veil voor Tom De Sutter. "Club heeft nochtans nood aan een speler als De Sutter. Dat zag je meteen bij zijn invalbeurt."

Eidur Gudjohnsen kreeg afgelopen vrijdag de voorkeur op Tom De Sutter. De keuze leek op het eerste gezicht logisch, maar Gert Verheyen breekt in Extra Time toch een lans voor de ex-speler van RSC Anderlecht.

“Club Brugge heeft een type-speler als Tom De Sutter nodig”, vertelt de ex-aanvaller van blauw-zwart. “Dat zag je meteen bij zijn invalbeurt. Hij zorgde vanaf de eerste minuut voor diepgang in het spel van de West-Vlamingen. De Sutter heeft de kwaliteit om een kans af te dwingen uit een verloren gewaande bal.”

Er is echter maar één plaats vacant in de blauw-zwarte spits. Kan Gariddo een (voormalig) Europese topspeler op de bank zetten? “Ik ben een fan van Gudjohnsen, laat dat duidelijk zijn”, besluit Verheyen. “Maar het is moeilijk om hem een plaats te geven in dit elftal. Als ik de keuze zou moeten maken? Misschien posteer ik hem dan wel als een valse rechtsbuiten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties