KVO is klaar voor komst Club Brugge

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
KVO is klaar voor komst Club Brugge
Foto: © SC

KV Oostende is klaar om zondag Club Brugge te ontvangen. De promovendus heeft de noodzakelijke werken aan het stadion binnen de tijdslimiet in orde gekregen.

KV Oostende ontvangt zondagavond Club Brugge. De promovendus – of beter gezegd het Albertpark – is klaar voor de eerste topper die een bezoekje gaat brengen aan de Koningin der Badsteden. De noodzakelijke werken aan het stadion zijn tijdig klaar. Dat laat Het Nieuwsblad weten.

De Kustjongens spendeerden ruim 700.000 euro om het Albertpark om te toveren tot een eersteklassewaardige infrastructuur. En dat bedrag kan oplopen tot een slordige vier miljoen euro. Als KVO het behoud weet af te dwingen, is het stadsbestuur namelijk bereid om te investeren in nieuwe kleedkamers en een extra permanente tribune.

Toch is het Albertpark nu ook al grondig onder handen genomen. Er zijn vijf cameraplatformen aangebracht rond het speelveld om de wedstrijden in beeld te brengen. Daarnaast is er een nieuwe verlichting en zijn de dug-outs vervangen. Een extra tribune van zo’n duizend plaatsen zal pas eind september in gebruik kunnen worden genomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties