Sterkhouder Lokeren naar Standard?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 44 reacties
Sterkhouder Lokeren naar Standard?
Foto: © SC

Verliest Lokeren net als vorig jaar een sterkhouder aan het einde van de transferperiode? Het zou zo maar even kunnen, want Jeremy Taravel lijkt zijn zinnen gezet te hebben op een transfer.

Vorig seizoen besloot Benji De Ceulaer alsnog te verkassen naar KRC Genk en dit jaar zou Jeremy Taravel wel eens zijn koffers kunnen pakken. De Fransman speelt sinds 2010 voor de Oost-Vlaamse club, maar acht zichzelf rijp voor een overstap naar een grotere (Belgische?) club.

“Ik heb de voorbije jaren altijd aan het collectief gedacht, maar nu heb ik de ambitie om een stap hogerop te zetten”, aldus Taravel aan La Dernière Heure. Verder liet de Fransman ook optekenen dat hij een opstapclausule liet opnemen in zijn nieuwe contract en dat Lokeren dus wel moet meewerken aan een transfer.

Naar Standard?

Een club in België is niet uitgesloten. Integendeel, daar gaat de voorkeur van Taravel net naar uit. “Ik heb contacten gehad met Standard en met twee of drie Engelse clubs. Maar ik geef er de voorkeur aan om in België te blijven omdat ik me hier goed voel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties