Kiest Bakkali voor de Rode Duivels?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 102 reacties
Kiest Bakkali voor de Rode Duivels?
Foto: © SC

Zulte Waregem onderging dinsdag de wet van de sterkste tegen PSV. Bij de Eindhovenaars een opvallende Belg: Zakaria Bakkali. Komt hij later uit voor de Rode Duivels of voor Marokko?

In het verleden leek het er op dat Bakkali zijn keuze al min of meer duidelijk had gemaakt: Marokko. Ondanks het feit dat hij al uitkwam in de jeugdreeksen van de Belgische nationale ploeg leek Marokko hem de keuze die op meer speelgelegenheid zou kunnen rekenen. 

Opvallende uitspraak dus van de jongeling na de wedstrijd tegen Zulte Waregem: "Hopelijk heeft Wilmots dit gezien", aldus Bakkali tegen Voetbalkrant.com. Lees dat HIER nog eens na. 

"Zakaria niet verloren laten gaan voor Belgische voetbal"

En of Marc Wilmots de prestatie van Bakkali heeft gezien. Het kwam ons ter ore dat de bondscoach in de tribune zat om Thorgan Hazard te scouten, maar wat hij van Bakkali heeft gezien moet de trainer ook zeer blij hebben gestemd.

Reden genoeg om alles op alles te zetten om Bakkali te binden aan de Rode Duivels: "Hij is een prioriteit. We mogen Zakaria niet verloren laten gaan voor het Belgische voetbal", aldus Paul Allaerts van de KBVB tegen Het Belang van Limburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties