"Hopelijk speelt prijskaartje niet in achterhoofd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 40 reacties
"Hopelijk speelt prijskaartje niet in achterhoofd"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge moet zich zondag tegen KV Oostende herstellen van de Poolse opdoffer. Krijgt Laurens De Bock een nieuwe kans van Juan Carlos Garrido? De Oost-Vlaming was in Wroclaw veruit de zwakste pion in het blauw-zwarte radarwerk.

Het 1-0-verlies bij Slask Wroclaw zindert nog steeds na in het Jan Breydelstadion. Vooral Laurens De Bock ziet nog steeds sterretjes. De 20-jarige flankverdediger werd in de eerste helft letterlijk tot een standbeeld gedegradeerd door ene Waldemar Sobota. Garrido deed De Bock zelfs een plezier door hem aan de rust in de kleedkamer te laten.

De prestaties van de Oost-Vlaming gingen sinds zijn komst naar blauw-zwart in dalende lijn. “Club Brugge heeft nochtans veel geïnvesteerd in De Bock”, aldus Arnar Gretarsson in Het Laatste Nieuws. “Hopelijk haalt hij snel zijn niveau van bij Lokeren. Of dat prijskaartje (drie miljoen euro, nvdr.) als een molensteen rond zijn nek hangt? Ik hoop dat zoiets niet in zijn achterhoofd zit, maar het klopt dat zo’n bedrag bepaalde verwachtingen schept.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties