Reactie Skúlason: "Neem het persoonlijk dat ik niet mocht starten"

Skúlason: "Neem het persoonlijk dat ik niet mocht starten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olafur Skúlason had gemengde gevoelens na de gewonnen wedstrijd. De punten zijn binnen dankzij een doelpunt van de IJslander, die na de terugkeer van Malanda terug op de bank zat.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik was heel boos voor de wedstrijd dat ik niet mocht spelen. We zijn volwassenen onder elkaar, dus vond ik het wat vreemd dat de coach me niet recht in mijn gezicht zei waar het op stond. Ik moest ineens vernemen dat ik naast het veld viel, omdat Malanda terug is", aldus de IJslander tegen Voetbalkrant.com.

"Dat is zeker geen kritiek op Junior, want hij is een goede speler met zeer veel kwaliteiten. Maar ik speelde een goede wedstrijd vorige week en ook tegen PSV was ik bij de betere, vond ik. Dus was het naar mijn gevoel heel raar dat ik nu ineens naast de ploeg viel. Dat neem ik persoonlijk en het was zeker een moeilijk moment."

"Goal was antwoord, maar geen revanche"

En uitgerekend invaller Skúlason zorgde uiteindelijk voor het winnende doelpunt: "Dat was een beetje mijn antwoord. Het was zeker geen revanchegevoel dat overheerste, al zat er wel wat woede in mijn doelpunt. Uiteindelijk overheerste wel het geluk van het scoren. De drie punten zijn uiteindelijk het belangrijkste en die zijn binnen, waardoor we nu een zes op zes hebben."

Het siert de verdedigende middenvelder, die zich het afgelopen jaar vaak telkens een heel professionele speler toonde: "Misschien is het daarom net makkelijk om me op de bank te zetten, omdat ik professioneel ben. Ik heb vorig jaar ook altijd mijn ding gedaan en zonder morren op de bank gezeten. Daarom dat ik het vandaag zo lastig had met de beslissing. Het leek wel alsof ik niet echt een kans kreeg", aldus een eerlijke Skúlason.

De IJslander tekende eind vorig seizoen bij tot 2016 aan de Gaverbeek, maar de ontgoocheling zal hem nu misschien alsnog doen verder kijken: "Ik ga eens met Decuyper praten als we tijd hebben deze week. Misschien gelooft de coach gewoon niet in mij. Aanbiedingen heb ik alvast niet, want daar heb ik nooit naar gekeken. Ik voelde me hier altijd goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties