Engels: "Een nieuwe kans moet je grijpen"

Engels: "Een nieuwe kans moet je grijpen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Engels mocht tegen Oostende starten. Samen met Mechele vormde hij het piepjonge hart van de Brugse verdediging. En hij fleurde dat op met een doelpunt.

Engels verdween vorig seizoen wat uit beeld na die own-goal tegen Bordeaux. "Dat was heel pijnlijk, maar dat zit nu niet meer in mijn hoofd. Als je na drie minuten een own-goal scoort, wil je door de grond zakken, maar je mag dat niet blijven meedragen", aldus Engels. "Als je een nieuwe kans krijgt, moet je die proberen grijpen."

"Het was heel fijn om vandaag te scoren en daardoor de ploeg te kunnen helpen. We waren heel efficiënt want zoveel kansen hebben we niet gehad. Er waren weinig oplossingen op het middenveld en daardoor pompten we te veel ballen richting De Sutter. Zo is het moeilijk om te voetballen."

Engels en Mechele moesten door de afwezigheid van heel wat schoon volk de Brugse defensie bevolken. "Met Mechele klikt het goed. We speelden al veel samen in de jeugd en bij de beloften. Nu is het hopen op nog meer kansen", besloot Engels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties