Centrale verdediger is geen prioriteit meer voor blauw-zwart

Timothy Collard
Timothy Collard
| 97 reacties
Centrale verdediger is geen prioriteit meer voor blauw-zwart
Foto: © SC

Een tijdje geleden was een extra centrale verdediger nog een must voor Club Brugge. Door de prima prestaties van de jonkies bij blauw-zwart, lijkt een centrale verdediger echter geen prioriteit meer.

Door Timothy Collard

“Nee, dat klopt. Een tijd geleden heerste er nog wat onduidelijkheid omtrent Jim Larsen en Björn Engels, maar die laatste is nu opnieuw fit. Een nieuwe verdediger is op dit moment dus minder noodzakelijk”, aldus assistent-trainer Philippe Clement aan Voetbalkrant.com.

In tegenstelling tot pakweg een maand geleden kan coach Garrido nu met Oscar Duarte, Björn Engels, Brandon Mechele en Elton Monteiro beschikken over vier centrale verdedigers. Hoewel een nieuwe verdediger geen prioriteit meer is, is het niet uitgesloten dat blauw-zwart alsnog de transfermarkt opgaat om de achterhoede te versterken.

Geen Otoo

Voorts lijkt ook de transfer van Mahatma Otoo van de baan. De Ghanese aanvaller ging normaal komen testen in Jan Breydel, maar kwam niet opdagen toen Club hem verwachtte. "Door een probleem op makelaarsniveau is hij uiteindelijk niet gekomen", vertelde Philippe Clement aan onze redactie.

Otoo lijkt overigens op weg naar het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns. Juist, dat is die club die moeilijk doet over de transfer van Nyash Mushekwi naar KV Oostende (Meer daarover HIER). Het lijkt er op dat de Zuid-Afrikanen eerst Otoo willen vastleggen alvorens Mushekwi te laten gaan. Wordt wellicht vervolgd ...

Morgen laten we  Philippe Clement uitgebreid aan het woord op Voetbalkrant.com over de jonkies van Club Brugge. De assistent van blauw-zwart had hen allemaal onder zijn hoede bij de beloften en kent hen dus als geen ander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties