Reactie Cornelis: "Goede start als we winnen tegen Oostende"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Cornelis: "Goede start als we winnen tegen Oostende"
Foto: © SC

Hans Cornelis was tevreden met het punt dat Cercle meenam uit Lier. De aanvoerder wil volgende week de drie punten thuishouden tegen Oostende en dan mag de Vereniging volgens hem spreken van een goede start.

Robby Morren in Lier

Het zag er nochtans niet goed uit voor Cercle. De groen-zwarten speelden een bijzonder zwakke eerste helft en moesten met een achterstand de pauze in. "We hebben een erbarmelijke eerste helft gespeeld. Ik denk dat die niet om aan te zien was."

Wat liep er fout? "We toonden geen lef, niemand was zelfzeker en dat was een probleem. We geraakten niet in ons spel en dat hebben we tijdens de rust ook bijgestuurd. We hebben hen hoger vastgezet en Lierse kreeg het moeilijk. We hebben ons gelukkig herpakt in de tweede helft. Ik denk dat een gelijkspel dus wel een terechte uitslag is."

"Het is eigenlijk onverklaarbaar dat we zo onzeker stonden te voetballen in het begin. Tijdens de opwarming was er niets aan de hand, iedereen toonde vertrouwen en dan zie je dat iedereen bang was om de bal op te eisen. We gaven Lierse te veel ruimte om op te bouwen. In de tweede helft hebben we het gelukkig rechtgezet", vertelt Cornelis aan Voetbalkrant.com.

Winnen tegen Oostende

Cornelis wil volgende week de volle buit pakken tegen Oostende. "De wedstrijden tegen Lierse en Oostende zijn belangrijk. We hadden op voorhand gezegd dat we daarin 4 op 6 willen pakken. Als we thuis tegen Oostende kunnen winnen, mogen we tevreden zijn met onze start."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties