Reactie Geraerts: "Denk niet dat we een echte kans hebben gehad"

Geraerts: "Denk niet dat we een echte kans hebben gehad"
Foto: © SC

Oostende en OHL hielden het aan de kust op een 1-1 gelijkspel. Voor Karel Geraerts was het een billijk gelijkspel in een wedstrijd zonder echt veel kansen.

Aernout Van Lindt in Oostende

“Het was gewoon een heel gesloten wedstrijd. We hebben weinig grote kansen kunnen creëren, ik denk zelfs niet dat we een echte kans hebben gehad, op dat momentje van Ibou na misschien”, begon de middenvelder zijn analyse eerlijk.

Toch heeft OHL het puntje aan de kust zeker niet gestolen volgens Geraerts: “Maar ook Oostende heeft eigenlijk weinig echt uitgespeelde kansen gehad. Het was eigenlijk een moeilijke wedstrijd voor alle 22 de spelers vandaag.”

“Kunnen nog veel progressie maken”

Toch moest de middenvelder toegeven dat doelman Logan Bailly alweer een sterke match keepte: “Hij was weer sterk in de eerste helft en hield ons een aantal keren echt recht, dat klopt zeker.”

Kan deze equipe in de duels tegen Standard en Lokeren ook iets rapen? Dat lijkt moeilijk te worden, maar Geraerts gelooft er wel in: “We komen stilaan allemaal in ons ritme. Dat ontbrak de voorbije matchen nog wat. We kunnen nog veel progressie maken en dan hoeven we van niemand bang te zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties