Praet: "van den Brom zelden zo kwaad gezien"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 24 reacties
Praet: "van den Brom zelden zo kwaad gezien"
Foto: © SC

Dennis Praet kende afgelopen weekend niet zijn beste wedstrijd in het shirt van Anderlecht. De jongeling werd aan de rust in de kleedkamer gelaten en gaf maandagavond in Extra Time aan dat hij coach van den Brom zelden zo kwaad zag.

Praet was het niet helemaal eens met de keuze van de coach om hem bij de rust te wisselen. “Ik vond mezelf zeker geen goeie match spelen. Maar het was voor iedereen moeilijk en ik denk dat ik niet de enigste was die niet in de match zat.”

Van den Brom maakte zijn ongenoegen kenbaar tijdens de rust en Praet zag de coach naar eigen zeggen zelden zo kwaad als zondag. “Het was vrij stil tijdens de rust en het was enkel de coach die ‘brulde’. Vervolgens gaf hij aan dat er twee wissels gingen doorgevoerd worden. Als je daar dan één van bent, dan voelt dat uiteraard niet goed.”

De jonge spelmaker blikte tot slot ook al eens vooruit naar de poules van de Champions League. Als hij mag kiezen dan mag FC Barcelona alvast in dezelfde groep zitten als paars-wit. “Ik wil hetzelfde voetbal spelen als Barça, alles in één tijd. Xavi is bovendien mijn grote voorbeeld, alles wat hij doet is zo simpel, maar tegelijkertijd effectief.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties