Verlengt Berrier dan toch aan de Gaverbeek?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Verlengt Berrier dan toch aan de Gaverbeek?
Foto: © SC

Franck Berrier leek al enkele weken aan de uitgang te staan aan de Gaverbeek. Toch wil Zulte Waregem alsnog een inspanning doen voor de Franse middenvelder. "Hij heeft bewezen dat hij nog steeds het verschil kan maken."

Donderdagavond, omstreeks 22u30: Franck Berrier verstuurt een gemeten voorzet naar Jens Naessens. Laatstgenoemde tikt het leer voorbij een verbouwereerde Urko Pardo. Zulte Waregem wint met 1-2 bij APOEL Nicosia en mag Europa in.

Het leek alsof Berrier nog een laatste keer zijn duivels ontbond in het shirt van Essevee. De middenvelder stond immers op vertrekken. Onder meer KV Oostende leek een oplossing te zijn voor de ‘ongelukkige’ Fransman. Toch wil Zulte Waregem hem nu een verbeterd contract aanbieden. “Hij heeft bewezen dat hij nog steeds het verschil kan maken”, vertelt Franky Dury. “Ik ga aandringen in de bestuurskamer om een inspanning te doen.”

Ook Berrier zelf staat niet afkerig tegenover een verlengde zwempartij in de Gaverbeek. “Ik wil best bij de club blijven”, is de Fransman kort in Het Nieuwsblad. “Maar dan verwacht ik natuurlijk een correct voorstel op tafel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties