Reactie Been: "Flanken niet opgezocht"

Marc Van Den Noordgaete
| 9 reacties
Been: "Flanken niet opgezocht"
Foto: © SC

Genkcoach Mario Been was niet echt tevreden over het 1-1 gelijkspel van zijn team in Charleroi. Hij wees op het concentratiegebrek tijdens het doelpunt van de Carolo's, en vond dat zijn ploeg zich in de tweede helft vastliep in het centrum.

Marc Van Den Noordgaete in Charleroi

"We begonnen goed aan de wedstrijd en gaven weinig weg. Maar ineens stonden we achterin te slapen en kon Charleroi de score uit het niets openen", aldus Been op de website van Sporza. "We kwamen wel snel opnieuw gelijk, leuk voor Mboyo die daarmee zijn eerste treffer voor Genk lukte."

Flankspelers

"Na de rust zette de ploeg de druk die ik vroeg, maar de passing was niet zorgvuldig genoeg. Bovendien zochten we de flanken niet op, nochtans dé manier om de defensieve spelwijze van de thuisploeg te ontregelen. Ondanks de inbreng van flankspelers als Limbombe en Ajub gebeurde dat veel te weinig", vervolgde de Rotterdammer.

Scherpte

"Verder vonden we het gaatje niet, nochtans moet ons dat als topclub lukken. Maar de scherpte vooraan ontbreek nog, Vossen en nieuwkomer Mboyo moeten nog wat wennen aan elkaar", stelde Been vast. Of de twee spitsen daaraan kunnen werken, is echter twijfelachtig gezien Vossens knieblessure. "De knie van Jelle zit nu in het ijs. We kunnen alleen maar hopen dat het meevalt", prevelde de Genkse coach.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties