Reactie Pedersen: "Gelukkig niet als Lukaku"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Pedersen: "Gelukkig niet als Lukaku"
Foto: © SC

Nicklas Pedersen besliste zaterdagavond de wedstrijd tegen Bergen met een strafschop. Het was al enkele jaren geleden dat de spits nog een elfmeter nam en hij had wat geluk dat de bal onder Werner door ging.

Sander De Graeve in Gent

“De coach vroeg me twee dagen geleden of ik al eens strafschoppen genomen had. Het was zes jaar geleden, toen ik nog in Denemarken speelde. Ik schoot hem hard en laag in, met wat geluk ging hij onder de doelman door. Een goal is een goal”, aldus de Deen.

Hij had zo meer geluk dat Lukaku de avond ervoor. “Ja, ik heb die match gezien. Gelukkig leerde ik niet van Lukaku”, lachte Pedersen. “Ik miste er zelf ook al eens eentje, ook in een shootout. Gelukkig won mijn team uiteindelijk wel.”

Opnieuw een blessure

Over de wedstrijd zelf was Pedersen niet helemaal tevreden. “Het was alweer een moeilijke match. Bergen stond erg laag in het begin. Daarna kwam er meer ruimte en eigenlijk moesten we hier twee of drie goals meer maken.”

De spit onthulde dat hij met een blessure sukkelde. “Ik kon maar twee keer voluit trainen, ik had opnieuw last van de lies. Ik doe nog steeds enkele van de oefeningen van David Bombeke om dat deel van mijn lichaam te versterken. Tijdens de match voelde ik gelukkig niets.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties