Armenteros: "Bij Anderlecht trainden we nooit tactisch"

Armenteros: "Bij Anderlecht trainden we nooit tactisch"
Foto: © SC

Samuel Armenteros heeft zich zijn overstap naar Feyenoord nog geen moment beklaagd. Ondertussen lijkt hij ook alle bruggen om terug te keren naar paars-wit op te blazen. Want kritiek op de trainingswijze is niet meteen dé manier om Van den Brom te overtuigen.

Bij Voetbal International gaf de aanvaller een interview dat waarschijnlijk niet in de smaak bij John van den Brom zal vallen. "Ik heb in acht maanden bij Anderlecht slechts drie wedstrijden gespeeld en nu bij Feyenoord speel ik er vier in een week; dát is het grote verschil. Bij vlagen voel ik dat alles er weer aankomt. Als ik gewoon rustig blijf, ben ik ervan overtuigd dat de goals vanzelf zullen komen."

Tot zover het positieve gedeelte, want de spits die bij Anderlecht amper kansen kreeg, ziet ook een enorm verschil tussen Nederland en België. Nochtans loopt er bij Anderlecht een Nederlandse trainer rond. "Mijn eerste training bij Feyenoord voelde als een soort thuiskomen. Ik dacht: 'hé dat is weer voetbal'. Bij Anderlecht trainden we eigenlijk nooit tactisch, maar vooral om fit te blijven", laat hij weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties