Reactie Mirallas: "Verwachtte een basisplaats"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Mirallas: "Verwachtte een basisplaats"
Foto: © SC

Kevin Mirallas besliste gisteren als invaller de match tegen Schotland met de belangrijke 0-2. Na de blessure van Eden Hazard dacht de vleugelspits van Everton dat hij zou mogen starten. Hij bewees met zijn invalbeurt alvast zijn waarde.

Sander De Graeve in Glasgow

De winger scoorde als invaller de beslissende goal. Hij dacht wel te mogen starten. “Het klopt dat ik na de blessure van Eden en het werk dat ik op training leverde dacht te mogen beginnen. De coach had toch wat verrassingen in petto. Ik bleef me concentreren en wou bij een invalbeurt absoluut het team iets bijbrengen. Dat lukte vanavond, dus ben ik erg tevreden.”

Voor Kevin Mirallas was het wel geen moeilijke invalbeurt. “De ploeg stond goed. Al voor ik op het veld kwam creëerden we veel kansen. Jammer genoeg maakten we die niet af. Toen ik inviel voelde ik me meteen goed. Ik heb ook hard gewerkt om in vorm te zijn in september en oktober.”

"Grote wedstrijd spelen in Kroatië"

De kwalificatie lijkt nu binnen. “Meteen na de match vroegen we wat Servië gedaan had tegen Kroatië. Dankzij dat gelijkspel staan we nu vijf punten los. Toch moeten we blijven voor die drie punten gaan. Als we dat in Kroatië kunnen doen, is het binnen. We moeten daar een grote wedstrijd spelen.”

Volgens Mirallas zou Brazilië de logische stap zijn voor deze generatie. “We speelden met de beloften al op het EK en de Olympische Spelen. Veel spelers van die ploeg van toen zijn er nu nog bij. Het toont aan dat er continuïteit is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties