Van Haezebrouck recupereert spits

Leander Mespreuve
| 7 reacties
Van Haezebrouck recupereert spits
Foto: © SC

Goed nieuws uit de ziekenboeg van KV Kortrijk. Maxime Chanot werd succesvol geopereerd aan de enkel en Benito Raman is opnieuw inzetbaar na een rugblessure, meldt Gazet Van Antwerpen. De West-Vlamingen nemen het komend weekend op tegen AA Gent.

Maxime Chanot brak onlangs zijn enkel en zal nog enkele maanden uit roulatie zijn. Hij werd vrijdag echter succesvol geopereerd en kan beginnen aan zijn lange revalidatie. Jongeling Benito Raman moest vorig weekend tegen Standard noodgedwongen aan de kant blijven door een rugblessure. Dankzij de interlandbreak is hij verlost van dit kwaaltje en kan hij weer voluit gaan.

De terugkeer van Raman bezorgt Vanhaezebrouck wat meer ademruimte gezien de krappe kern waarover hij beschikt. Voor kersvers KVK-spits Elimane Coulibaly wordt het een speciale wedstrijd. Hij werd vlak voor het sluiten van de transfermarkt voor een jaar verhuurd door de Buffalo’s. Ook bij Stijn De Smet zal de motivatie niet ontbreken, al wordt het afwachten of hij fit zal zijn voor de wedstrijd tegen zijn ex-ploeg. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties