Reactie Vadis Odjidja niet onder indruk van Anderlecht: "Onze spitsen waren ook overtuigend"

Vadis Odjidja niet onder indruk van Anderlecht: "Onze spitsen waren ook overtuigend"
Foto: © SC

Club Brugge won met 4-1 van Lierse, maar het spel was niet grandioos. Eerder op de avond had Anderlecht al korte metten gemaakt met Mechelen, maar Vadis Odjidja ziet de topper van volgende week alvast zitten.

Door Aernout Van Lindt

"We willen winnen, ook als het spel niet altijd goed is. We hebben nog steeds een aantal mensen die out zijn met blessures. Ik wil dan ook mijn felicitaties geven aan wie er de voorbije weken allemaal voor geknokt heeft", begon Vadis Odjidja na de wedstrijd tegen Lierse.

"Onze tweede helft was al beter. We moeten blij zijn dat we met 4-1 hebben gewonnen, maar vooral dat we Lierse niet te veel in hun spel hebben laten komen."

"Raken stilaan op elkaar ingespeeld"

Toch volgt de eerste echte test pas volgende week, met een duel tegen landskampioen Anderlecht. "We raken stilaan op elkaar ingespeeld", aldus Odjidja. "Voor mij persoonlijk kwam het interlandreces op een ideaal moment om veel te trainen en fitter te geraken."

Bij Anderlecht lopen centraal voorin Suarez en Mitrovic. Zij tikten Mechelen helemaal zoek, wat leidde tot een 5-0 overwinning. De middenvelder van blauw-zwart is daar niet door uit zijn lood geslagen: "Die 5-0 is uiteraard goed voor hen, maar daar zijn wij niet mee bezig. En onze spitsen waren ook overtuigend vandaag, of niet?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties