Kroatië in gedrang voor Dembélé?

Kroatië in gedrang voor Dembélé?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur won gisteravond gemakkelijk van Tromso IL met 3-0. Er viel echter slecht nieuws te noteren uit Belgische hoek: Moussa Dembélé werd vervangen met een enkelblessure.

The Spurs kenden gisterenavond geen problemen op de eerste speeldag van de Europa League. Tromso IL werd zonder problemen aan de kant geschoven met 3-0. Het wedstrijdverslag kan je HIER nog eens nalezen. Marc Wilmots was echter niet bijster tevreden met de wedstrijd: iets na het uur werd Moussa Dembélé immers van het veld gedragen met een brancard.

Volgens Het Nieuwsblad zou het om een enkelblessure gaan. De komende uren moeten meer duidelijkheid brengen omtrent de ernst van de blessure. Dan weten we ook meteen of de interland in Kroatië in gedrang komt voorde middenvelder.

Jan Vertonghen, die aanvankelijk rust kreeg van André Villas-Boas, moest nog voor de koffie op het veld komen om een blessure bij Danny Rose op te vangen. Nacer Chadli, die derde Belg in loondienst bij de Londenaren, ontbrak dan weer door een blessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties