Reactie Neeskens: "Heel fier"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Neeskens: "Heel fier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neeskens Kebano zette Charleroi op rozen met de openingstreffer tegen Cercle Brugge. Nochtans mocht de Fransman - wiens voornaam naar Ajax-legende Johan Neeskens werd genoemd - pas in de basis starten nadat Marinos zich blesseerde tijdens de opwarming.

Marc Van Den Noordgaete in Charleroi

"Ik was erop ingesteld om op de bank te starten, maar je moet ook dan op alles voorbereid zijn", reageerde Kebano na de wedstrijd. "Ik moest inderhaast nog ander schoeisel aantrekken, wat me aanvankelijk ook hinderde. Gaandeweg kwam ik er echter door, maar de lat verhinderde toen de 1-0."

Details

"Na de rust lukte het me dan wel en kon ik de score openen. Ik ben dan ook heel fier: niet alleen met mijn prestatie overigens, ook met deze van het team", ging de ex-speler van Paris Saint-Germain verder. "De tegenstander kreeg ook kansen, maar het waren de details die het verschil maakten."

Neeskens

Nieuwsgierigheid was er ook omwille van Kebano's voornaam. "Mijn vader heeft die voor mij uitgekozen", legde hij uit. "Zijn idool heette Johan Neeskens, die speelde in een heel grote ploeg (Neeskens blonk in de jaren '70 en '80 uit bij Ajax, Barcelona en Oranje, red). Ik heb die middenvelder nooit aan het werk gezien, naar verluidt ben ik ook een heel ander type."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties