Gent en Fernandez hadden "goed gesprek"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Gent en Fernandez hadden "goed gesprek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Gent hadden manager Michel Louwagie en voorzitter Ivan De Witte een lang gesprek met coach Victor Fernandez. Het loopt voor geen meter bij Gent en twee overwinningen lijken nu echt noodzaak.

"Het was een goed gesprek. Onderhoudend en leerrijk", aldus voorzitter Ivan De Witte in Het Laatste Nieuws. "Om een beoordeling te maken, heb je altijd verschillende standpunten nodig. Maar dieper op het gesprek ingaan, wil ik niet doen. Discretie is op zijn plaats."

Hij behoudt het vertrouwen in zijn coach. "Misschien ligt de oorzaak van onze problemen wel bij een aantal factoren die losstaan van de trainer. Wij, als bestuur, proberen nu uit te zoeken wat er precies scheelt. Dat is ook onze plicht. Zowel moreel als professioneel hebben wij de verantwoordelijkheid om met dat dossier bezig te zijn."

De Witte ontkent ook dat er aan Vercauteren gedacht wordt. "Ik lees hier en daar al de naam van Frank Vercauteren als mogelijke opvolger, maar er is zelfs niet eens contact geweest." Wat wel zeker is, is dat Fernandez zeges tegen Oosterzonen én tegen Leuven nodig heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties