Defensie Club staat er: Hoezo te jong?

Defensie Club staat er: Hoezo te jong?
Foto: © SC

Voor de derde keer in één week tijd wist de defensie van Club Brugge de nul te houden. In het begin van het seizoen was er nog twijfel over het piepjonge duo Engels-Mechele, maar die zijn de criticasters lik op stuk aan het geven.

Mechele en Engels waren tegen Bergen opnieuw op geen foutje te betrappen. Doelman Mathew Ryan: "We zijn aan elkaar gewend geraakt. Die gasten voor mij zijn ook meer op elkaar ingespeeld geraakt en dat zie je week na week verbeteren."

Ook Timmy Simons heeft niets dan lof voor zijn jonge ploegmaats. "Zij zijn mijn ogen in de rug. En dat doen ze perfect. Ze geven aanwijzingen van achteruit. Als zij links zeggen, vertrouw ik hen blindelings. Dat moet ook, want zij hebben een beter overzicht. Maar ze doen het wel. In het begin waren ze nog schuchter, maar zij houden me ook wakker nu. Die jongens weten wat ze moeten doen", aldus de kapitein.

En de twee zelf. "Het is leuk om te horen dat er niet aan ons getwijfeld wordt. En we zijn blij dat we voor de derde keer op rij de nul kunnen houden. Dat is toch je hoofdbetrachting als verdediger. Hopelijk kunnen we die reeks nog wat doortrekken", lachte Mechele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties